Jaarlijkse Teambuildingsdag – Een Dag Vol Avontuur en Afscheid

Jaarlijkse Teambuildingsdag – Een Dag Vol Avontuur en Afscheid

Afgelopen weekend was het weer tijd voor onze jaarlijkse teambuildingsdag, georganiseerd door Rene en Geertje. Wat hadden zij een fantastische dag voor ons in petto! Het was een perfecte mix van plezier, uitdaging en gezelligheid met als hoogtepunt een heerlijk diner én een emotioneel afscheid van twee gewaardeerde teamleden.

Activiteiten van de dag

De dag begon vol energie met een potje boerengolf. In teams streden we door weilanden, slootjes en hindernissen heen, waarbij vooral Niels en Danny de show stalen met hun indrukwekkende slagen. Wilco en Robin hadden wat meer moeite met de techniek, maar dat mocht de pret zeker niet drukken – want lachen deden we sowieso!

Na een verfrissend biertje werd het spannender: we gingen de strijd aan in een zelf gemaakt escape room. Met het zweet op ons voorhoofd werkten we samen om raadsels op te lossen, sleutels te vinden en codes te kraken. Team Quint, Rita en Marcel wist nét binnen de tijd te ontsnappen, terwijl Jenny, Ludwig en Rene iets meer hints nodig hadden om de puzzels te doorgronden. De competitiedrang en het samenwerken werden echt op de proef gesteld, maar uiteindelijk was er voor iedereen een gevoel van overwinning.

Heerlijk afsluiten

Na een actieve dag stond ons een heerlijke verrassing te wachten. We sloten de dag af met mini pizza’s uit de steenoven. Het knapperige deeg en de verse toppings waren de perfecte manier om samen na te praten over de belevenissen van de dag. Terwijl de avond viel, genoten we van het eten, het gezelschap en de ontspannen sfeer.

Afscheid van Mark en Rene

De dag had echter ook een emotioneel moment. We namen officieel afscheid van Mark, onze geweldige trompettist, en Rene, die jarenlang de grote trom bespeelde. Beiden hebben ze ons team enorm versterkt, niet alleen muzikaal maar ook als vriend en trouwe teamgenoot. Met een dankwoord en een symbolisch cadeau lieten we hen weten dat ze altijd welkom blijven.

Het was een dag vol plezier, teamwork en vriendschap, en we kijken nu al uit naar volgend jaar!

Tot de volgende teambuilding!