Ommerbissingh 2024

Weekend met de Deurbloazers in Ommen tijdens de Ommerbissingh:

Wat een geweldig weekend! Van 6 tot 8 september 2024 waren we op pad met de Deurbloazers uit Deventer voor een onvergetelijk uitje. Met caravans en tenten volgeladen en een goed gevulde koelkast in Niels’ caravan, vertrokken we vol goede moed naar de camping. Het weer was prachtig en we konden niet wachten om te genieten van de activiteiten die op ons lagen te wachten.

Vrijdag: Aankomst en Gezelligheid

Op vrijdag arriveerden we op de camping en werden we meteen verwelkomd door de mooie omgeving. Na het opzetten van onze caravans en tenten, was het tijd om de sfeer erin te brengen. ’s Avonds hebben we gezellig meegetoeterd met een andere kapel die ook op de camping verbleef. Dit zorgde meteen voor een leuke verbinding tussen de verschillende orkesten.

Zaterdag: Bier, Muziek en Genieten

Zaterdag was een dag vol plezier. Met een biertje (of meer) in de hand, keken we naar de optredens van andere orkesten. Het was fantastisch om de diversiteit aan muziek te ervaren en elkaar aan te moedigen. De sfeer was uitgelaten en iedereen genoot zichtbaar van de optredens. ’s Avonds was het tijd voor meer gezelligheid, waarbij we opnieuw meegetoeterd hebben met andere orkesten op de camping. Wat een muzikale nacht!

Zondag: Ons Eigen Optreden en Succes

Op zondag was het eindelijk onze beurt om op te treden. De spanning was te voelen, maar het publiek was geweldig en onze muzikale inzet werd beloond. We mochten de publieksjury overtuigen en gingen met een fantastische 2e prijs naar huis! Het was een geweldige manier om het weekend af te sluiten.

Conclusie

Al met al was het een fantastisch weekend vol muziek, vriendschap en mooie herinneringen. Een speciale dank aan Danny en Jessica voor het verzorgen van het ontbijt met heerlijke gebakken eieren. We kijken nu al uit naar de volgende keer dat we met de Deurbloazers op pad gaan!